Loyal Followers

Wednesday, January 25, 2012

since we 7 months

Hai. A'skum kpada yg muslim. tak jwb dosa. Hehe. Kedong aku boring ni, aku nak   post cite jap. Hm, sejak hbungan aku dgn si D tu msok 7 bulan aku rsa mcm mkin lma mkin boring. Mksud aku mcm biasa je, tak mcm couple. Klau aku takde airtime kan, dia tak cari aku pun. Tak share kridit pun. Laki ke mcm tu? Mcm sial je. Gk ko! Dhtu aku perhati, klau bab2 mses kan, msti dia lama la punye nak reply. Mcm orng busy kan? Malah dia tak kerja pun, student mcm aku ni a. Stiap mlm klau ditanya ape buat? Ayt sme je kluar, tengah lepak. Pui lah, boring teramat2 aku dengar. Lejuk dh aku! Xboleh ke dok umh je mses dgn aku? Dhla mls aku nak repak2 ni. buang tenaga je xD ok chao ;) one big smile for you.